Αρχή
Ανακοίνωση προς ιδιοκτήτες ακινήτων

ΧΑΝΙΑ 23/1/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή ταλαιπωρίας, σας καλούμε να καταθέσετε στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αντίγραφο του μισθωτηρίου συμβολαίου του ακινήτου σας και παρακαλούμε να φροντίζετε να ενημερώνεστε τακτικά για την εξόφληση των λογαριασμών από τους ενοίκους σας. Οι ενέργειες αυτές είναι απαραίτητες και προς το συμφέρον των ιδιοκτητών, γιατί οι ιδιοκτήτες είναι οι τελικοί υπόχρεοι της οφειλής του κάθε ακινήτου τους.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΧΕΤΑΚΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 
Δημοσίευμα στα Χανιώτικα Νέα με τίτλο "Αν ο καθένας μας έκανε το αυτονόητο..."

Το παρακάτω link είναι από την ιστοσελίδα των Χανιώτικων Νέων με τίτλο "Αν ο καθένας μας έκανε το αυτονόητο…"

http://www.haniotika-nea.gr/an-o-kathenas-mas-ekane-to-aftonoito/ 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέο έντυπο λογαριασμού της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. 2016

Γνωρίστε το νέο έντυπο λογαριασμού που χρησιμοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από τον Φεβρουάριο του 2016.

LOGAR_2016_FRONT

LOGAR_2016_BACK

 

 

 

 

 

 

 

 

Εμπρός Πλευρά          Πίσω Πλευρά

Εγιναν κάποιες αλλαγές στην θέση και στην ονομασία σε ορισμένα πλαίσια.

 

Ο "Π.ΚΩΔΙΚΟΣ" μετονομάστηκε σε "ΚΩΔΙΚΟΣ" και είναι ο μοναδικός πενταψήφιος αριθμός που χαρακτηρίζει το κάθε υδρόμετρο και θα πρέπει να αναφέρει ο καταναλωτής όταν επικοινωνεί με τα τηλέφωνα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

 

Ο "ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ" μετονομάστηκε σε "ΚΩΔ.ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ" και αναφέρεται στην περιοχή που βρίσκεται το υδρόμετρο.

 

Υπενθυμίζεται ότι για να πληρώσουμε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό, χρησιμοποιούμε τον "ΚΩΔ. ΠΛΗΡΩΜΗΣ". 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνοπτικό Τιμολόγιο 2016
Οι τιμές χρέωσης για Νερό, Αποχέτευση, Τέλη Σύνδεσης κ.λ.π. για το 2016 καθορίστηκαν με την υπ'αριθμό  271/2015 Απόφαση Δ.Σ. και είναι οι παρακάτω :

(Για να κατεβάσετε το πρακτικό σε μορφή PDF κάντε κλικ εδώ.)

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για "Υπηρεσίες ενημέρωσης καταναλωτών για οφειλές τους - διακοπές - επανασύνδεση"

ΧΑΝΙΑ 8/10/2015

Αριθ. Πρωτ. 5749

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

            Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, για την παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης των καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων για τις οφειλές τους και τις διακοπές υδροδότησης των ακινήτων σε περίπτωση μη τακτοποίησης των οφειλών τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου σχετικά με την δυνατότητα εξόφλησης λογαριασμών και με χρεωστικές - πΙστωτικές κάρτες

ΧΑΝΙΑ 2/9/2015 

Αριθ. Πρωτ.: 4983 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, υπάρχει πλέον η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών ύδρευσης - αποχέτευσης ή των δόσεων διακανονισμών και με την χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών αλλά μόνο στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στις Μουρνιές. 

  pos

Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνέντευξη Προέδρου ΔΣ Αντώνη Σχετάκη «Έλλειψη προσωπικού και φόροι οδηγούν σε κατάρρευση τις ΔΕΥΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Συνέντευξη που παραχώρησε στις 14-08-2015 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων κ. Αντώνης Σχετάκης με θέμα: «Έλλειψη προσωπικού και φόροι οδηγούν σε κατάρρευση τις ΔΕΥΑ»

Για να διαβάστε την συνέντευξη από την ιστοσελίδα της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. κάντε κλικ εδώ

Schetakis_Antonis

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου Εξόφλησης λογαριασμών-Στήριξη κοινωνικών δομών-Αποκατάσταση ασφαλτικών φθορών19-12-2014

ΧΑΝΙΑ 19/12/2014

Αριθ. Πρωτ.: 9524

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

       

1) ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι εξαιτίας των σοβαρότατων ελλείψεων τόσο σε εργατοτεχνικό όσο και σε διοικητικό προσωπικό, τα περισσότερα τμήματα των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι πλέον υποστελεχωμένα σε βαθμό που να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο σύνολο των υποχρεώσεών τους με αποτέλεσμα να επηρεάζονται άμεσα και οι αντίστοιχες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δελτίο Τύπου για την εκλογή στο νέο ΔΣ της ΕΔΕΥΑ του Προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΧ κ.Αντώνη Σχετάκη

ΧΑΝΙΑ 24/11/2014

Αριθ. Πρωτ.: 8692  

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

         Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 26ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Γ.Σ.) των μελών της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014. Η Γ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ήταν εκλογο-απολογιστική, δηλαδή μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής της για την επόμενη πενταετία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΧ (2014 - 2019)

         Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) είναι μια από τις πρώτες επιχειρήσεις, που συστήθηκαν σε εφαρμογή του Νόμου 1069/80, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων στις 16-12-1980 και το Προεδρικό Διάταγμα 524 στις 14-5-1981, που δημοσιεύτηκε στο υπ' αρ. 137 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 27ης Μαίου 1981. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με κοινωφελή - μη κερδοσκοπικό - χαρακτήρα, που σκοπό έχει: «τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, ακαθάρτων και ομβρίων, καθώς και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της περιοχής Χανίων», όπως ορίζει ο Νόμος 1069/80.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τρόποι Πληρωμής Λογαριασμού Ύδρευσης - Αποχέτευσης

      Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και ιδιαίτερα τη διευκόλυνσή τους, οι λογαριασμοί Ύδρευσης - Αποχέτευσης μπορούν να εξοφληθούν :

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. μέσω του συνόλου των Τραπεζών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πληρωμή Λογαριασμών Υδρευσης-Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων μέσω του συνόλου των Τραπεζών.

      Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και ιδιαίτερα τη διευκόλυνσή τους για την ταχύτερη και πιο έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών Ύδρευσης - Αποχέτευσης, σας γνωρίζουμε ότι από τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εμπρόθεσμης εξόφλησης των λογαριασμών Ύδρευσης - Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων και μέσω του συνόλου των τραπεζών.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Η νέα Διεύθυνση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. από 22 Οκτωβρίου 2013

     Λόγω μετεγκατάστασης των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων από το Πιθάρι Ακρωτηρίου στην δημοτική ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου στις  Μουρνιές, από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 όλες οι υπηρεσίες παρέχονται στο νέο δημοτικό κτήριο στην συμβολή των οδών Μεγίστης Λαύρας 15 και Αρπακουλάκηδων - 73300 ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΧΑΝΙΩΝ.

 
Εφαρμογή κοινωνικού τιμολογίου σε λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για ευπαθείς κατηγορίες καταναλωτών

ΧΑΝΙΑ 8/10/2013

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 8/10/2013, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων μεταξύ του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Προστασίας του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., με αντικείμενο την εφαρμογή κοινωνικού τιμολογίου στους λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης για ευπαθείς, λόγω της οικονομικής κρίσης, κατηγορίες καταναλωτών, όπως αυτές προκύπτουν από το Μητρώο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στα SuperMarket INKA

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πληρωμή Λογαριασμών Υδρευσης-Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων και στα SuperMarket Ι.Ν.Κ.Α.

        Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και ιδιαίτερα τη διευκόλυνσή τους για την ταχύτερη και πιο έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών Ύδρευσης - Αποχέτευσης, σας γνωρίζουμε ότι από τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών Ύδρευσης - Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων μέσω των καταστημάτων Ι.Ν.Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Προφίλ της ΔΕΥΑΧ

λογότυπο ΔΕΥΑΧ     Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) είναι μια από τις πρώτες επιχειρήσεις, που συστήθηκαν σε εφαρμογή του Νόμου 1069/80. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με κοινωφελή - μη κερδοσκοπικό - χαρακτήρα, που σκοπό έχει: «τη μελέτη, κατασκευή, συντήρηση, εκμετάλλευση, διοίκηση και λειτουργία των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, ακαθάρτων και ομβρίων, καθώς και μονάδων επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της περιοχής Χανίων».

Διαβάστε περισσότερα για την επιχείρηση, για τη διοίκηση και την οργάνωσή της κάνοντας κλικ εδώ !

 
Υπηρεσίες Ύδρευσης

Υπηρεσίες Ύδρευσης - ΔΕΥΑΧ     Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων υδροδοτεί τον Δήμο Χανίων, ορισμένους καταναλωτές στα όρια του που διαμένουν σε άλλους Δήμους και μεγάλες στρατιωτικές μονάδες του νομού Χανίων.

Το νερό που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας , προέρχεται από τις πηγές των Λευκών Ορέων και πρόκειται για ένα νερό με εξαιρετικά φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, όπως φαίνεται και από την γεύση του.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες ύδρευσης που παρέχει η ΔΕΥΑΧ, κάνοντας κλικ εδώ !

 
Υπηρεσίες Αποχέτευσης

Υπηρεσίες Αποχέτευσης - ΔΕΥΑΧ     Όλοι οι διανοιγμένοι δρόμοι του Σχεδίου Πόλεως Χανίων, εκτός της περιοχής της Παλιάς Πόλης, αποχετεύονται με χωριστό σύγχρονο δίκτυο ακαθάρτων.

Επίσης, η ΔΕΥΑΧ βρίσκεται σε εγρήγορση για τη θωράκιση της πόλης μας απέναντι σε κινδύνους πλημμύρων. Έχει κατασκευάσει δεκάδες χιλιάδων τ.μ. ανοικτών ή κλειστών αντιπλημμυρικών τάφρων και βρίσκεται σε συνεργασία με τους γειτονικούς δήμους για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων έργων στις περιοχές τους.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες αποχέτευσης που παρέχει η ΔΕΥΑΧ, κάνοντας κλικ εδώ !

 
Βιολογικός Καθαρισμός

Βιολογικός Καθαρισμός Χανίων     Οι εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού που κατασκευάστηκε και λειτουργεί η ΔΕΥΑΧ είναι από τις πιο σύγχρονες. Μπορούν να επεξεργαστούν λύματα που αντιστοιχούν σε 118.000 ισοδύναμους κατοίκους, φορτίο που προβλέπεται να επιτευχθεί το 2015. Επιπλέον, έχουν προβλεφθεί οι χώροι για μελλοντική επέκταση της δυναμικότητας της μονάδας σε 150.000 ισοδύναμους κατοίκους το 2037.

Διαβάστε περισσότερα για τον βιολογικό καθαρισμό των Χανίων , κάνοντας κλικ εδώ !

 
Ο Κοινωνικός Ρόλος της ΔΕΥΑΧ

ο κοινωνικός ρόλος της ΔΕΥΑΧ     Η ΔΕΥΑΧ στα πλαίσια διαμόρφωσης περιβαλλοντικής συνείδησης στους Χανιώτες και και ιδιαίτερα στους νέους έχει αναλάβει μια σειρά δράσεων ευαισθητοποίηση και ενημέρωσης, στην οποία μάλιστα έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση.

Διαβάστε περισσότερα για τον κοινωνικό ρόλο της ΔΕΥΑΧ , κάνοντας κλικ εδώ !

 
"; ?> Site Developed and Hosted by MSC