Δελτίου Τύπου: Διακοπή νερού στην Αγία Μαρίνα και Σταλό της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας την Δευτέρα 12-3 και Τρίτη 13-3-2018

 ΧΑΝΙΑ 9/3/2018

Αριθ. Πρωτ.: 1910

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

        Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 12-03-2018 από 07:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα από το Ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» έως τα όρια με την πρώην κοινότητα Σταλού.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων διασύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης στην συγκεκριμένη περιοχή.

Επίσης, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 13-03-2018 από 07:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στην περιοχή του Σταλού της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα κατά μήκος όλου του παραλιακού μετώπου.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων διασύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης στην συγκεκριμένη περιοχή.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω διακοπές είναι πιθανό να περιορισθούν χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.

  

Με εκτίμηση,

   Δρ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΟΥΜΑΔΑΚΗΣ

 Προϊστάμενος Τμήματος

 Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Δ.Ε.Υ.Α.Χ.