Δελτίο Τύπου: Ενημέρωση για τους λιποσυλλέκτες

Χανιά  11/08/2017

Αρ.Πρωτ.: 6278

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Με την κορύφωση της τουριστικής περιόδου, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. υπενθυμίζει στους επιχειρηματίες εστίασης και τους ξενοδόχους, οι οποίοι στην επιχείρησή τους λειτουργούν εστιατόριο, ότι είναι επιτακτική η ανάγκη χρήσης και καλής λειτουργίας των λιποσυλλεκτών οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στις επιχειρήσεις τους.

Η χρήση τους βοηθά στην καλή λειτουργία και την προστασία των  δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων και αποφεύγονται αποφράξεις και δυσοσμίες που δημιουργούν προβλήματα   πρωτίστως στην καλή λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Σε περίπτωση που δεν έχουν τοποθετηθεί λιποσυλλέκτες, επισημαίνεται ότι από τις υγιειονομικές διατάξεις, τη νομοθεσία και τον κανονισμό λειτουργίας των δικτύων αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., είναι επιβεβλημένη η τοποθέτηση και λειτουργία λιποσυλλέκτη στις επιχειρήσεις εστίασης.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προχωρήσει σε ελέγχους και θα επιβάλλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις, όπου δεν έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν λιποσυλλέκτες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία.

Δελτίο Τύπου: Ανασυνταγμένοι πίνακες βαθμολογίας και κατάταξης, Προσληπτέων και Απορριπτέων Προκήρυξης ΣΟΧ 1/2017

Χανιά  28/07/2017

Αρ.Πρωτ.: 5798

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Ανασυνταγμένοι πίνακες βαθμολογίας και κατάταξης, Προσληπτέων και Απορριπτέων Προκήρυξης υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (60 ατόμων)

Read more

Δελτίο Τύπου: Πίνακες βαθμολογίας και κατάταξης, Προσληπτέων και Απορριπτέων Προκήρυξης ΣΟΧ 1/2017

Χανιά  21/07/2017

Αρ.Πρωτ.: 5609

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Πίνακες βαθμολογίας και κατάταξης, Προσληπτέων και Απορριπτέων Προκήρυξης υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2017 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (60 ατόμων)

Read more

Δελτίου Τύπου: Διευκρινήσεις σχετικά με τις διακοπές στην άρδευση της Δημοτικής Ενότητας Κεραμειών.

 ΧΑΝΙΑ 03/07/2017

Αριθ. Πρωτ.: 4972

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

      Αναφορικά με τις διακοπές παροχής νερού άρδευσης στη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ενημερώνει ότι αυτό δεν οφείλεται σε βλάβη στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., αλλά σε διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Οι διακοπές αποκαταστάθηκαν στις 16:00 την Κυριακή 02-07-2017 και αναμένουμε τις επόμενες ώρες τις αναγκαίες ποσότητες νερού από τον ΟΑΚ, ώστε να επανέλθει η ισορροπία του συστήματος άρδευσης έως αύριο το πρωί της Τρίτης 04-07-2017.

Με εκτίμηση,

 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΧΕΤΑΚΗΣ