Δελτίο Τύπου: Διακοπής νερού στο Σταλό τη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΧΑΝΙΑ 07/04/2017

Αριθ. Πρωτ.: 2356

      Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 10-04-2017, από 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού σε περιοχές του Σταλού της Δ.Ε. Νέας Κυδωνίας του Δήμου Χανίων και συγκεκριμένα στις περιοχές Ψαθί, Μαρακάκηδων και Τρούλοι. 

Διαβάστε περισσότερα

Βοήθεια στην πληρωμή Λογαριασμών ή Διακανονισμών Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων μέσω e-banking

      Για τη διευκόλυνσή των καταναλωτών μας που επιλέγουν να εξοφλήσουν μέσω e-banking λογαριασμούς ή Διακανονισμούς Ύδρευσης - Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων, έχουμε συγκεντρώσει τις παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν :

Read more

Δελτίο Τύπου: Αποχέτευσης Δημοτικών Ενοτήτων - Τρόποι εξόφλησης λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης

ΧΑΝΙΑ 27/03/2017

Αριθ. Πρωτ.: 2031

1) Η  Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ».

Read more

Τρόποι Πληρωμής Λογαριασμών Ύδρευσης - Αποχέτευσης (24/3/2017)

 Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και ιδιαίτερα τη διευκόλυνσή τους, οι λογαριασμοί & Διακανονισμοί Ύδρευσης - Αποχέτευσης μπορούν να εξοφληθούν :

1. Από τα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στο δημοτικό κτήριο στην συμβολή των Μεγίστης Λαύρας 15 και Αρπακουλάκηδων στις Μουρνιές κατά τις εργάσιμες ημέρες και από τις 7:30 έως τις 14:00 χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, με μετρητά και με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες (VISA, MasterCard, Maestro & UnionPay).

Read more